Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

BIJ AANKOOP VAN 2 COSMEDIX ELITE PRODUCTEN ONTVANG JE RELIEF SERUM T.W.V. €78,50 CADEAU BIJ JE BESTELLING

JE HOEFT HIER NIETS VOOR TE DOEN, HET SERUM WORDT AUTOMATISCH AAN JE BESTELLING TOEGEVOEGD

QMS

Page 1 / 2
Page 1 / 2

Het merk QMS is opgericht door een erkende traumatoloog, plastisch chirurg en internationale huidverzorging pioneer Erich Schulte.  De visie van Dr. med Erich Schulte was om een compleet systeem voor verjongende huidverzorging te ontwikkelen dat revolutionaire technieken combineert met ingrediënten van top kwaliteit.

 

QMS producten

 

De producten van QMS Medicosmetics zijn zorgvuldig samengesteld en door de gepatenteerde formules vullen ze het collageen in de huid weer aan. De anti-aging therapie van QMS Medicosmetics brengt collageen aan in de huid, zonder daarvoor injectables te gebruiken of jouw huid te beschadigen.

 

Wat doet collageen?

Collageen zorgt onder andere voor elasticiteit in je huid en daarmee voor een jeugdige, gladde en stralende huid. Vanaf je 27e gaat de collageenproductie in je huid al achteruit, en in combinatie met vochttekort ontstaan de eerste rimpeltjes. Blootstelling aan zon, maar ook roken, slechte voeding, slaaptekort en stress hebben invloed op de afbraak van collageen. Gebruik QMS collageen dagelijks en vul je tekort in de huid aan. Het collageen is een enorme vochtbinder waardoor de huid er weer voller en jonger uit gaat zien.

Tijdens het QMS behandelproces zul je nog meer voordelen merken:

  • Verminderen van fijne lijntjes
  • Verminderen van droogtelijntjes
  • Verminderen van roodheid
  • Vollere huid
  • Egale huid
  • Stralende huid
  • Verbeterde hydratatie / craquelé

 

QMS producten online

 

Bij The Skinz Boutique je terecht als je op zoek bent naar huidverzorgingsproducten van het merk QMS. Bij ons vind je een ruime keuze aan QMS producten. Je kunt o.a. bij ons terecht voor: 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »