VACATION MODE ON! THE SKINZ BOUTIQUE GAAT ER EVENTJES TUSSENUIT.

Bestellingen geplaatst tussen 26 juni en 7 juli worden 8 juli verzonden.

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

THE SKINZ BOUTIQUE IS ER EVENTJES TUSSENUIT. BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 26 JUNI EN 7 JULI WORDEN 8 JULI 2024 VERZONDEN.

SEPAI

Een mix van natuurlijke ingrediënten en innovatieve, actieve werkstoffen vormen een gouden combinatie om huidveroudering aan te pakken. Geloof me, daar zit je op te wachten! De crèmes en serums van het Spaanse beautyconcept Sepai kunnen naar wens volledig gepersonaliseerd worden. Zo weet je zeker dat je een product gebruikt waar jouw huid écht mooier en beter van wordt!

Stel je eigen wondercrème samen!
Voor de perfecte crème en het perfecte serum kies je maximaal 3 extracten, die met een syringe aan de crème/serum worden toegevoegd. Voor het gezicht heb je de keuze uit 8 verschillende Tune It boosters.

Je kiest de basiscrème op basis van voorkeur en huidconditie. Sepai biedt een serum en crème met een lichte textuur en een matte finish of een rijkere met juist een glanzend effect. De crèmes en serums zijn op zich al volledige verzorgingsproducten met actieve anti-ageing eigenschappen en door toevoeging van de extracten ontstaat er een volledig gepersonaliseerd serum of crème. Dat is toch fantastisch?

Laat je huid stralen!
De crèmes van Sepai pakken de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan. Ze herstellen je huid van binnenuit en stimuleren de celvernieuwing. Hierdoor krijg je weer een gezonde, stralende en stevige huid, die vanuit de basis goed is opgebouwd.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »