VACATION MODE ON! THE SKINZ BOUTIQUE GAAT ER EVENTJES TUSSENUIT.

Bestellingen geplaatst tussen 26 juni en 7 juli worden 8 juli verzonden.

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

THE SKINZ BOUTIQUE IS ER EVENTJES TUSSENUIT. BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 26 JUNI EN 7 JULI WORDEN 8 JULI 2024 VERZONDEN.

The Skinz Boutique | Een online boutique voor luxe skincare producten

 

 

WELKOM BIJ SKINZ


Zodra mijn zakgeld of het loon van mijn bijbaantje in de supermarkt binnen was, gaf ik het als jong meisje uit aan cosmetica en huidverbeteringsproducten! Het klinkt cliché, maar het was toen mijn passie en hobby en dat is het nu nog steeds! Het grote verschil is dat ik er nu al meer dan 15 jaar mijn brood mee verdien. (En dus nog meer mooie producten kan kopen!)

Toen ik later een pigmentstoornis kreeg, ging ik op onderzoek uit: welke producten zijn goed voor mijn huid? Met vallen en opstaan ontdekte ik wat goed werkte, maar ook wat niet werkte. Toen ik eenmaal zag en voelde wat een verbeterde huid met mij deed wist ik het zeker:

‘Ik wil andere mensen helpen om zich ook zo goed te voelen met een gezonde, stralende huid!’

 

Huidspecialist sinds 2004

Op mijn 25e begon ik met een opleiding tot huidspecialist en op 1 februari 2004 opende ik de deuren van Skinz! In mijn huidverbeteringsinstituut kon ik mijn liefde voor luxe cosmetica en authentieke en sterk huidverbeterende merken met een missie met anderen delen.

Als huidspecialist blijf ik continu in ontwikkeling, dankzij opleidingen, cursussen en congressen in binnen- en buitenland. Ik blijf steeds op de hoogte van de nieuwste behandelmethodes en -technieken, zodat ik altijd de beste resultaten kan halen met mijn behandelingen. Leuk detail: ik gebruik mezelf vaak als proefkonijn, dus je snapt wel dat ik ook voor schut heb gelopen als een behandeling niet werkte…

 

Partners in beauty

Mijn partner Dennis is ook in mijn business mijn partner in crime. Hij speelt een grote rol in mijn keuzes en helpt me om succesvol te zijn. Tot op de dag van vandaag sparren we nog dagelijks om het beste uit mijn salon te halen en zo komen we op de mooiste ideeën…

 

De beleving van een fysieke winkel, maar dan online

We wilden meer doen met onze kennis en nog véél meer mensen blij maken met huidverbeterende tips, tricks, producten en advies. Zo werd The Skinz Boutique geboren! We willen niet zomaar een van de vele webshops zijn, maar willen ons onderscheiden met onze 4 kernwaarden: authenticiteit, betrouwbaarheid, klantgerichtheid en resultaat.
Bij ons krijg je de beleving van een fysieke winkel, maar dan online. Wij geven je veel persoonlijke aandacht en advies, zodat je kwaliteit en service krijgt waar je blij van wordt! Jij bent een zelfbewuste vrouw die zowel uiterlijke verzorging als innerlijke balans heel belangrijk vindt. Daarom vind je bij ons niet alleen producten voor je huid, maar ook supplementen voor de ondersteuning van binnenuit.

 

Alleen cosmetica is een quick fix

In je drukke en moderne lifestyle is het verleidelijk om te grijpen naar quick fixes, maar wist je dat alleen cosmetica vaak niet de oplossing is voor een betere huid of een glowing skin? Het zal je probleem misschien tijdelijk verbergen maar lost het niet op.
Je huid waarschuwt je als er iets niet klopt in je lichaam. Zie je huid als een spiegel van je innerlijke gezondheid. Als er iets niet goed functioneert, wordt je huid onrustig. Je ziet dit bijvoorbeeld aan onzuiverheden of een doffe, grauwe huid.

 

Creëer je eigen routine

Als je een routine creëert die goed voor je is, zul je gauw verschil gaan zien. De juiste voeding, goede skincare die je laat stralen, je stresslevel in balans houden en veel bewegen: allemaal draagt het bij aan een fijne lifestyle. En voor nog wat extra hulp van binnenuit zijn supplementen een fijne aanvulling.

 

Waarom kies je voor The Skinz Boutique?

Ja, I know, er zijn al genoeg webshops in skincare, dus wat maakt The Skinz Boutique dan zo bijzonder? Bij ons krijg je een complete beleving: vanaf het moment dat je de shop binnenkomt, tot het moment waarop je jouw bestelling ontvangt. We geven je persoonlijk advies, hebben oog voor detail, maken van de bestelling echt een feestje! Jij kiest ervoor om goed voor jezelf te zorgen, wij zorgen dat het voelt als een cadeautje!

 

Kan ik je ergens mee helpen? Stuur gerust een berichtje!

Pascalle

 

 

 

 

WE'RE HERE TO HELP

WE'RE HERE TO HELP

Gratis online advies door onze huidspecialist

CHANGING LIVES BY CHANGING SKIN

CHANGING LIVES BY CHANGING SKIN

Producten met resultaat

LET US SPOIL YOU

LET US SPOIL YOU

Gratis cadeautje bij bestelling vanaf €150

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »