Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

COSMEDIX FULL SIZE PURE ENZYMES MASKER T.W.V. €68 CADEAU!

Bij aankoop van Emulsion in combinatie met Cell ID ontvang je Pure Enzymes masker t.w.v. €68 cadeau! Het masker wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.

REINIGERS

DermaQuest Reinigers

Een gezonde huid begint bij de basis; een schone huid. Het dagelijks schoonmaken van je huid met de geschikte reiniger is daarom de eerste en belangrijkste stap in je huidverzorgingsritueel. Deze stap is belangrijk omdat een schone huid ervoor zorgt ervoor dat alles wat na de reiniger komt, goed door de huid wordt opgenomen. Serums en crèmes breng je aan op een huid die ontdaan is van make-up, fijnstof, vervuiling door uitlaatgassen en SPF's. Zo worden de werkstoffen die je daarna aanbrengt beter door de huid opgenomen. 

 

Het belang van een geschikte reiniger voor jouw huid

Belangrijk is dat je een DermaQuest reiniger gebruikt die past bij jouw huid. Een reiniger die niet geschikt is voor jouw huidtype of huidconditie kan namelijk de beschermfunctie van je huid aantasten waardoor je huid vatbaar wordt voor invloeden van buitenaf. Een reiniger die geschikt is voor jouw huid werkt juist met de huid mee; hij reinigt intensief maar laat de barrière van je huid intact.

DermaQuest heeft diverse reinigers, voor elke huidconditie is een aparte reiniger te vinden. Of je nu last van acne, een gevoelige huid, rosacea, pigmentvlekken of huidveroudering, DermaQuest is een specialist op het gebied van reinigers die allen probleemoplossend werken!

 

Hoe vaak en wanneer reinig je de huid?

Een optimale reinigingsritueel bestaat uit het 2 maal daags reinigen van de huid; 's morgens en 's avonds. Voor het aanbrengen van je serum en nachtcrème reinig je de huid het liefst 2 keer. De eerste reiniging zorgt ervoor dat al het oppervlakkige vuil zoals make-up en minerale factors uit (zonne)crèmes worden verwijderd. Het meest effectieve pre-reiniger is een reiniger op basis van goede oliën die zich mengen met vuil en water waardoor ze eenvoudig weer met water verwijderd kunnen worden, zonder een vettig laagje achter te laten. Deze pre-cleanse is bedoeld om de weg vrij te maken voor de voor jouw huid geschikte reiniger, zodat deze niet eerst nog door een laag make-up of vuil heen moet. 

Een reiniging in de ochtend doe je één keer. Zo zorg je ervoor dat afvalstoffen die 's nachts door transpireren op je huid zijn komen te liggen van je huid verwijdert alvorens je je dagverzorging aanbrengt. 

 

Kies de geschikte DermaQuest reiniger

* Universal Cleansing Oil 

Ideaal als pre-cleanse te gebruiken als eerste stap in je dubbele reiniging. Verwijdert moeiteloos make-up en zonnefilters zonder de huid trekkerig of droog achter te laten.

* Essential Daily Cleanser | Alle huidtypen

* DermaClear BHA Cleanser | Acne - Mee-eters 

* DermaClear Cleanser | Acne - Puistjes - Ontstekingen

* SkinBrite Facial Cleanser | Pigment

* C Infusion Cleanser | Huidveroudering - Normale tot vette huid

* Delicate Cleansing Cream | Gevoelige huid

* Peptide Glyco Cleanser | Anti Aging

* StemCell 3D Facial Cleanser | Anti Aging - Alle huidtypen

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »