VACATION MODE ON! THE SKINZ BOUTIQUE GAAT ER EVENTJES TUSSENUIT.

Bestellingen geplaatst tussen 26 juni en 7 juli worden 8 juli verzonden.

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

THE SKINZ BOUTIQUE IS ER EVENTJES TUSSENUIT. BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 26 JUNI EN 7 JULI WORDEN 8 JULI 2024 VERZONDEN.

 

QMS Collageen 

Collageen is het belangrijkste stofje bij anti-aging en zorgt voor een stralende en gezonde huid. Na je 27e neemt de productie van collageen af. Het tekort aan vocht zorgt voor rimpels. QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om je huid weer op te vullen met collageen. En dat is uniek! Veel producten en merken richten zich op de stimulering van aanmaak van collageen, terwijl bij de producten van het merk QMS het collageengehalte zelf wordt aangevuld. Hierdoor krijgt je huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat je gebruik hoef te maken van onnatuurlijke technieken en methoden, zoals plastische chirurgie. 

 

QMS collageen paradepaardjes van QMS

Het 3 stappen Collagen System Classic en Collagen System Sensitive zijn de paradepaardjes van QMS Medicosmetics om de huid te verjongen, gezond en stralend te houden.

In de collageen systemen zit een dag- en nacht collageen wat een uniek complex van collageen en hyaluronzuur bevat. Door deze twee werkstoffen in de juiste hoeveelheid te gebruiken, verbeteren de serums het vochtgehalte, lijntjes en rimpeltjes en de stevigheid van de huid. Dit collageen complex is de basis van QMS Medicosmetics en wordt nog steeds beschouwd als een van de meest baanbrekende innovaties in de cosmeticasector.

 

Gebruik de QMS producten dagelijks

 

De collagenen worden gebruikt in combinatie met de Exfoliant van QMS om de werking van het dag- en nacht collageen te stimuleren. Gebruik de producten iedere dag en ervaar:

  • Na 1 maand wordt het huidoppervlak gladder
  • Na 2 maanden verdwijnen de eerste lijntjes

Na 3 tot 4 maanden zijn de rimpeltjes verminderd en is de huid egaler


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »