VACATION MODE ON! THE SKINZ BOUTIQUE GAAT ER EVENTJES TUSSENUIT.

Bestellingen geplaatst tussen 26 juni en 7 juli worden 8 juli verzonden.

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

THE SKINZ BOUTIQUE IS ER EVENTJES TUSSENUIT. BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 26 JUNI EN 7 JULI WORDEN 8 JULI 2024 VERZONDEN.

Betaalmethoden | The Skinz Boutique

BETAALMETHODEN

 

iDEAL

Betaal makkelijk en snel via je eigen bank met iDeal. De veiligheid van je transactie wordt gegarandeerd door je eigen bank. In onze checkout kies je voor iDEAL en selecteer je de bank waarmee je de betaling wilt verrichten. Hierna wordt je doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank en wordt je gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt dient te worden en verdere betaalgegevens zijn al voor je ingevuld, je hoeft de betaling alleen nog te bevestigen. Wanneer je dit hebt gedaan, bevestigt de bank de betaling direct en wordt je teruggeleid naar de boutique. Wij gaan meteen aan de slag om je bestelling te verwerken, want de betaling is nu gegarandeerd.
 
Aan het betalen met iDeal zijn geen kosten verbonden.
 
 

MASTERCARD / VISA

Je kunt er voor kiezen om met je creditcard te betalen. Door middel van het invullen van je kaartgegevens en het autoriseren van je betaling, is je betaling gegarandeerd en kunnen wij voor je aan de slag met het verwerken van je bestelling.

Voor het betalen met je creditcard rekenen wij een bijdrage van € 2,95.

 

KLARNA ACHTERAF BETALEN

Kies je voor ‘achteraf betalen’ dan heb je de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra wij de bestelling hebben verzonden ontvang je de factuur via Klarna. Deze betaal je op het moment dat het jou uitkomt, binnen 14 dagen aan Klarna.
 
Voor het achteraf betalen via Klarna rekenen wij een bijdrage van € 2,95.

 

BANCONTACT VOOR BELGIE

Shop je vanuit België, dan betaal je makkelijk en snel via je eigen bank met Bancontact. De veiligheid van je transactie wordt gegarandeerd door je eigen bank. In onze checkout kies je voor Bancontact waarna je wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving van je bank. Het bedrag dat overgemaakt dient te worden en verdere betaalgegevens zijn al voor je ingevuld, je hoeft de betaling alleen nog te bevestigen. Wanneer je dit hebt gedaan, bevestigt de bank de betaling direct en wordt je teruggeleid naar de boutique. Wij gaan meteen aan de slag om je bestelling te verwerken, want de betaling is nu gegarandeerd.
 
Aan het betalen met Bancontact zijn geen kosten verbonden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »