Mooi lentevoordeel op alle oogcrèmes & retinol producten van Cosmedix

20% op alle oogcrèmes & 15% op alle retinol producten

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

LENTE ACTIE COSMEDIX OOGCRÈMES & RETINOL PRODUCTEN

20% KORTING OP ALLE OOGCRÈMES | 15% KORTING OP ALLE RETINOL PRODUCTEN

The Skinz Boutique | Klachten regeling

Wil je onverhoopt toch een klacht melden?

 

Een goed gevoel bezorgen vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom staan wij ook voor kwaliteit en persoonlijke service. We zouden het dan ook ontzettend jammer vinden als er dan toch nog een klacht zou zijn. We raden je aan om jouw klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected]  of ons te bellen op 0475-224088. We zullen natuurlijk meteen alles uit onze handen laten vallen om de klacht weg te nemen en op te lossen. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Webwinkelkeur. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »