Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

COSMEDIX FULL SIZE PURE ENZYMES MASKER T.W.V. €68 CADEAU!

Bij aankoop van Emulsion in combinatie met Cell ID ontvang je Pure Enzymes masker t.w.v. €68 cadeau! Het masker wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.

INNER HEALTH

Geen producten gevonden...

 

 

SCKIN NUTRITION


We gaan vaak maar door en nemen ons lichaam voor lief. Daarbij zien we niet wat het effect op ons lichaam is, terwijl het zo belangrijk is om er goed voor te zorgen. Je hebt er tenslotte maar eentje van!
Van (te veel) stress krijg je allerlei vage (pijn)klachten en het zorgt voor versnelde huidveroudering. 
Je huid is de spiegel van je gezondheid. Is er een verstoring in je organen en lichaamsprocessen? Dan zie je dat meteen terug aan je huid.

Het werkt twee kanten op: werk je aan je huid, dan werk je aan je gezondheid en andersom.

Het begint bij de basis: gezonde voeding, bewust eten en voldoende beweging. Daarnaast is goede huidverzorging heel belangrijk. Kies voor producten die echt werken, om voortijdige huidveroudering tegen te gaan.

 

Nutricosmetics, wat zijn het?

 

Nutricosmetics zijn voedingssupplementen, die specifiek gericht zijn op het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten verhoogde concentraties actieve ingrediënten voor een effectieve werking in lichaam en huid.

 

ScKIN Nutrition is er voor…

 

  • het oplossen van huidproblemen.
  • het verbeteren van de huid.
  • het verjongen van de huid.
  • het voorkomen van te snelle huidveroudering.
  • anti-aging van binnenuit.
  • ondersteuning van de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel.

De producten van ScKIN Nutrition zitten vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darmondersteuning en immuun-ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »