Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Een nieuwe skincare routine opbouwen kost tijd

Een nieuwe skincare routine opbouwen kost tijd

Stel, je hebt jarenlang gesmeerd met een crème van de drogist of uit de supermarkt. Je huid bleef er rustig onder, maar als je dichterbij keek in de spiegel zag je ook wel dat er rimpels, lijntjes en oneffenheden waren. Nu je de 30 gepasseerd bent, wil je je huid goed verzorgen. Daarvoor is een nieuwe skincare routine nodig, zodat je huid stap voor stap kan herstellen

Skincare routine opbouwen

Voor je weet welke producten het beste bij je huid passen, is het belangrijk om je huid te laten analyseren door een specialist. Een goede huidspecialist kijkt verder dan alleen de buitenkant. Ze vraagt ook naar je gezondheid, leefstijl en voedingspatroon. Zo ontstaat een totaalbeeld van je huidconditie en kan ze een behandelplan op maat opstellen.

 

Lifestyle The Skinz Boutique

 

Hoeveel tijd ben je kwijt aan je skincare routine?

Veel vrouwen denken dat het veel 'gedoe' is om je huid te verzorgen, maar dat valt dus reuze mee. Als je weet welke producten je moet gebruiken en in welke volgorde ben je in de ochtend en de avond niet meer dan 10 minuten kwijt. Ik durf te wedden dat je meer tijd doorbrengt op je telefoon. ;)
Door je skincare routine net zo normaal te maken als bijvoorbeeld tandenpoetsen, wordt het een gewoonte.

Waarom is een skincare routine zo belangrijk?

Als je ouder wordt, gebeurt er van alles in je huid. De aanmaak van collageen en elastine neemt af, waardoor rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden vrij spel hebben. Door je huid te behandelen met de juiste producten, kun je het natuurlijke huidverouderingsproces vertragen en help je je huid om stralend en soepel te blijven.

 

 

Skincare en leefstijl gaan hand in hand

Naast een skincare routine heeft je leefstijl ook grote invloed op je huid. Roken, alcohol, stress, slaaptekort en veelvuldige blootstelling aan de zon versnellen het huidverouderingsproces. Nu is een wijntje en een keer doorzakken op zijn tijd gewoon hartstikke lekker, maar houd wel in gedachten dat te veel en te vaak invloed heeft op je huid. Choose your battles dus!

Pak je skincare routine goed aan

Weet je niet goed wat je kunt doen om een goede skincare routine op te bouwen? Je bent van harte welkom in mijn salon in Echt, Limburg of vraag hier een persoonlijk advies op maat aan.

 


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »