THE SKINZ BOUTIQUE GOES IBIZA | WE ZIJN ER EVENTJES TUSSENUIT WAARDOOR JE BESTELLINGEN LATER GELEVERD WORDEN DAN JE VAN ONS GEWEND BENT:

BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 12 EN 21 APRIL WORDEN OP 22 APRIL 2024 VERZONDEN

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Get that glow met intensieve maskers

Get that glow met intensieve maskers

GET THAT GLOW


Officieel verslaafd aan maskers. ✔️

Eerlijk? Behalve in een behandeling gebruikte ik vroeger nooit een masker voor mezelf. Ik had voldoende aan mijn serums en cremes en omdat ik ze nooit gebruikte, ervaarde ik ook niet hoeveel meerwaarde een masker had voor mijn huid.

Little did I know! Maskers zijn een enorme toevoeging aan mijn huidverzorgingsritueel, ik kan nu niet meer zonder. Zo’n drie keer per week geef ik mijn huid iets extra’s door een masker aan te brengen. Meestal in de ochtend als ik in de spiegel kijk en denk; het kan allemaal wel wat frisser. Maar ook preventief of wanneer ik een afspraak buiten de deur heb.

 Iedere huid heeft natuurlijk andere behoeftes, dus het is belangrijk een masker te gebruiken wat voor jouw huid werkt. Voor mij zijn dat maskers die werken op vocht, anti aging en m’n huid een mooie glow geven;

Jij hebt misschien helemaal niks aan deze werkstoffen en bent meer gebaat bij maskers die reinigen, ontgiften of werken op de talgproductie.

 

 

Behalve crème-maskers ben ik gek op sheetmaskers; de sheets zijn doordrenkt met werkstoffen die snel door de huid worden opgenomen. De sheets zijn super handig aan te brengen én te verwijderen. Er komt geen water aan te pas en het eventueel overgebleven product masseer je zachtjes in de huid. Op reis? Sheet maskers! Ruimtebesparend en zo'n hydraterend masker werkt heerlijk verkoelend na een dagje zon of in het vliegtuig waar de luchtvochtigheid ontzettend laag is.

 

Een masker is dus voor iedereen een perfecte aanvulling op de huidverzorging, mits je het juiste masker gebruikt, geschikt voor jouw huidconditie of -type.

 

TIP

Heeft je huid wat té veel zon gehad de afgelopen weken? Gebruik het Hydro Foam masker van QMS, dit werkt als een after sun enorm kalmerend op je huid.


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »