THE SKINZ BOUTIQUE GOES IBIZA | WE ZIJN ER EVENTJES TUSSENUIT WAARDOOR JE BESTELLINGEN LATER GELEVERD WORDEN DAN JE VAN ONS GEWEND BENT:

BESTELLINGEN GEPLAATST TUSSEN 12 EN 21 APRIL WORDEN OP 22 APRIL 2024 VERZONDEN

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Huidverzorgingsproducten werken niet. Alles geprobeerd, niks helpt.

Huidverzorgingsproducten werken niet. Alles geprobeerd, niks helpt.

 

Dat zinnetje heb ik al vaker gehoord en ik heb enkele vragen voor je wanneer je me dit vertelt:

 

 • Heb je wel eens echt goed naar je huid laten kijken?
 • Heb je naar aanleiding van deze analyse een advies gekregen?
 • Waaruit bestond dit advies? 
 • Volg je dit ook serieus op? 
 • Geef je je huid ook de tijd om aan dit advies te wennen zodat er een verandering kan plaats vinden?
 • Zijn je verwachtingen realistisch?

 

Skinz Advies QMS Medicosmetics

 

Omdat ik natuurlijk nu niet weet wat je antwoorden zijn op deze vragen, heb ik een opsomming gemaakt van punten waar je rekening mee moet houden als je aan de slag gaat of wilt gaan met een nieuwe routine.

 

 • Ga aan de slag met een advies wat samengesteld en geschikt is voor jouw huid. Wat voor een vriendin fantastisch werkt kan voor jouw huid averechts werken. Voor de een werkt een eenvoudige basis van reiniging en crème, terwijl jouw huid wat meer werkstoffen nodig heeft. Je wensen, huidtype en/of huidprobleem bepalen wat jouw huid nodig heeft en daarom is het zo belangrijk dat je aan de slag gaat met een persoonlijk advies. Zonschade, veroudering, eczeem, pigmentproblemen, een onzuivere huid, iedere huidconditie heeft andere specifieke werkstoffen nodig.

 

 • Wanneer je iets leest of hoort waarvan je denkt ‘too good to be true’, dan is dat vaak ook zo. Hoewel er regels gelden voor claims op (cosmetica)producten, wordt er toch nog vaak van alles geschreven en beweerd wat misleidend is. Eén wondermiddel bestaat er sowieso niet, het is meestal een combinatie van op elkaar afgestemde producten die ervoor zorgen dat je resultaat gaat behalen.

 

 • Consistency is key. Wees consistent, zo belangrijk! Ik zie ook het liefst na twee weken dieet mijn jeans van mijn kont vallen, maar ik weet gewoon dat er meer voor nodig is. Maanden, geen weken, zijn er voor nodig om resultaat te gaan zien van je dagelijks zorgvuldig opgevolgde routine. Twee keer per dag reinigen, serums, crèmes, crèmes met SPF, exfoliants, serums met fruitzuren, crèmes met retinol. Nu hoef je waarschijnlijk niet al deze producten in te zetten en daarom is zo’n persoonlijk advies zo belangrijk.

 

 • Wat er nu wel of niet belangrijk is voor jouw huid hangt dus af van je huidconditie. Wat voor iedereen geldt, 365 dagen per jaar: reinigen en SPF. Every. Single. Day.

 

SPF Sepai City Shield 

 

 • Pas op wanneer je producten gaat gebruiken met super werkzame werkstoffen, zoals bijvoorbeeld retinol, fruitzuren of het combineren hiervan. De huid heeft een fantastisch zelf herstellend vermogen maar het niet irriteren van je huid is belangrijk voor een mooie huid. Wanneer je producten gebruikt die je huid uit balans brengen, wordt je huid kwetsbaar en ontvankelijk voor indringers die je huid gevoelig kunnen maken.

 

 • Volg het advies dat je hebt gekregen naar aanleiding van je persoonlijk intake ook op. Wanneer je een kostbaar serum smeert voor je pigmentprobleem waar verhelderende ingrediënten in zitten maar overdag weigert een SPF te gebruiken of onder de zonnebank blijft gaan of je een acne routine blijft combineren met een ongezonde leefstijl, dan snap ik dat je gefrustreerd raakt en zegt dat niks werkt. Beide voorbeelden zijn een geval van ‘dweilen met de kraan open’. Je zult in de meeste gevallen meer actie moeten ondernemen dan alleen het gebruik van huidverzorgingsproducten, je leefstijl is net zo belangrijk! We vertellen je graag tijdens een intake welke werkstoffen voor jouw huid geschikt zijn bij House of Skinz

 

 


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »