VACATION MODE ON! THE SKINZ BOUTIQUE GAAT ER EVENTJES TUSSENUIT.

Bestellingen geplaatst tussen 26 juni en 7 juli worden 8 juli verzonden.

Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Kun je huidveroudering vertragen?

Kun je huidveroudering vertragen?

 

“Pascalle, hoe zou je het vinden als je je huidveroudering met een aanzienlijk percentage, zeg zo’n 80%, zou kunnen vertragen?”

Deze vraag stelde de trainster van QMS mij zo’n ergens in 2005. Ik vond dit nogal een claim, ik was jong en met andere merken bezig en legde het naast me neer. Dit was toch te mooi om waar te zijn? Of kun je huidveroudering echt vertragen?

 

Huidveroudering vertragen: feit of fabel?

Ik was destijds nog niet zo lang met mijn salon bezig en had al gekozen voor een ander merk waarmee ik zelf superieure resultaten had behaald voor het behandelen van mijn eigen hyperpigmentatie (melasma). 

 

Op dat moment besloot ik om er niks mee te doen, maar de opmerking bleef me wel triggeren, zodat ik na zo’n zeven jaar toch contact heb opgenomen met QMS en het merk uitvoerig ben gaan testen. Ik heb eerst zelf het hele traject van behandelingen, huidverzorging en supplementen doorlopen. 

 

Een boost voor de vochtarme en verouderende huid

Doordat ik zelf alle producten van QMS Medicosmetics uitvoerig heb getest, met een kritische blik, kan ik oprecht zeggen dat deze producten een fantastisch resultaat gaven voor mijn vochtarme huid. 

Ik worstelde al een tijd om het vochtgehalte van mijn huid op peil te brengen. Hoewel je pas van structurele verbetering kunt spreken na ongeveer 12 weken, was mijn huid na vier weken productgebruik, twee behandelingen en het gebruik van collageensupplementen al aanzienlijk verbeterd. Bye bye craquelé, hallo mooie huidglans! Dit product moest en zou ik in mijn salon hebben, want ik gunde iedereen deze resultaten. En zo geschiedde… 

 

Je huid verbeteren zonder agressieve ingrediënten

Hoe zou je het vinden wanneer je je huid dag na dag ziet verbeteren? Zonder agressieve producten, maar met producten die met je huid samenwerken en haar versterken. De producten van QMS bevatten maar liefst 82% actieve werkstoffen en als paradepaardje het gepatenteerde collageen dat door de unieke splitsing in de huid door kan dringen, daar waar het werkelijk iets voor de huid kan betekenen.

 

 

Waarom is dat collageen toch zo belangrijk? 

Collageen is een enorm belangrijk eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Samen met hyaluronzuur is collageen een kampioen in het vasthouden van vocht. Niet zo’n leuk feit: zo na ons dertigste levensjaar vermindert de productie van collageen, waardoor onder andere de eerste rimpeltjes zichtbaar worden. Nog minder leuk feit: na de overgang verdwijnt de prikkel om type 1 collageen aan te maken waardoor de huid nog sneller veroudert. Daarom is het belangrijk om de huid van collageen te voorzien dat ook werkelijk in de huid komt. 

 

De ontwikkelaar van QMS Medicosmetics heeft het collageen zo weten te splitsen dat het collageen daadwerkelijk in de huid komt en onze tekorten aanvult. Een dagcollageen en een nachtcollageen, in combinatie met een mild fruitzuur vormt de collageenset die voor bijzondere resultaten zorgt op het gebied van:

 

* Het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes

* Oplossen van craquelé door vochttekort

* Een mooie huidglans

* Het uiterlijk verfijnen van de poriestructuur

* Meer volume en stevigheid

* Egalere huid

* Een zachtere en gladdere huid 

 

Ben jij benieuwd wat de producten van QMS voor jouw huid kunnen betekenen? Vraag dan een gratis online productadvies aan! We vertellen je graag tijdens een intake welke werkstoffen voor jouw huid geschikt zijn bij House of Skinz


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »