Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Favoriete anti-aging serums van Cosmedix

Favoriete anti-aging serums van Cosmedix

Wil je de tekenen van vroegtijdige veroudering verminderen en je huid zo goed mogelijk beschermen tegen huidveroudering?

 

Het begint allemaal met het inzetten van de juiste anti-aging serums en de juiste leefstijl. In dit artikel ga ik verder in op de serums van CosmedixSerums zijn krachtige producten die geconcentreerde actieve ingrediënten naar de diepste niveaus van je huid brengen. Serums zijn daarom vloeibaarder dan crèmes omdat ze diep in de huid door moeten dringen om daar optimaal hun werk te kunnen doen.

Met zo veel serums om uit te kiezen, kan ik me voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je afvraagt welk serum jouw specifieke wensen en huidproblemen gaat aanpakken.

Uit de lijn van Cosmedix heb ik enkele toppers en een paar van mijn favoriete anti-aging serums voor je op een rijtje gezet.

 

 

CELL ID GROWTH FACTOR SERUM

Cell ID is een krachtig alles-in-één multifunctioneel serum dat de tekenen van vroegtijdige veroudering herstelt. Het bevat groeifactoren, aminozuren, enzymen en antioxidanten die de huid genezen en lijntjes en rimpels verminderen. Het verbetert ook de textuur en teint van de huid.

 

 

SURGE HYALURONZUUR SERUM

Kan je doffe huid wel een oppepper gebruiken? Denk dan aan het verhogen van het vochtgehalte in je huid. 

Surge is een hyaluronzuurserum dat ook voedend niacinamide en kiwifruitwater bevat om de huid van diep van binnen te hydrateren. Het vermindert niet alleen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, maar het verbetert ook de textuur en elasticiteit.

Het serum wordt snel door de huid opgenomen en je huid straalt hierna duidelijk weer!

 

 

SERUM 16 RETINOL COMPLEX

Van Serum 16 is aangetoond dat het ouderdomsvlekken, diepe lijntjes en schade door de zon zichtbaar vermindert.

Het bevat 16% LG-Reinex-complex om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Het resultaat is een helderdere, gladdere en stralende huid.

Ben je net als ik al 100 keer gestart met een retinol product omdat je weet dat het een optimaal middel is tegen de huidveroudering, maar kun je huid reageert niet zo fijn op de krachtige werking van retinol? Serum 16 is je vriend! Ik heb het gebruik van serum 16 voorzichtig opgebouwd van 2 keer per week naar om de avond en dit werkt perfect voor mijn huid. Geen irritatie en de voordelen van het gebruik zijn duidelijk zichtbaar; een verfijnde huidstructuur, kleine pigmentvlekjes ontstaan door de zon zijn weer verdwenen en mijn huid is weer levendig (niet dof maar een mooie huidglans).

 

Serum 16 Skinz

 

DEFINE VITAMINE A RESURFACING TREATMENT

Define vitamine A nachtserum is hét serum dat je huid gaat transformeren! Een anti-verouderingsbehandeling op sterkte zonder recept! Vitamine A stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en glycosaminoglycanen. Define bevat een drievoudige mix van chiraal gecorrigeerde fruitzuren (AHA's) en 2% ingekapseld Retinol AGP-complex.

 

Define Vitamine A serum

 

PURE C MIXING CRYSTALS

Je hebt er vast eerder van gehoord dat een Vitamine C product mag zeker niet ontbreken in het rijtje van effectieve anti-agers!

Hoewel het twijfelachtig is waar deze topper onder valt, laat ik ‘m graag onder de serums vallen. Pure C is namelijk geen vloeibaar product, wat je bij een serum verwacht, maar het zijn kristallen in poedervorm.

Ik hoor je denken, waarom in poedervorm? Vitamine C is zeer onstabiel en gaat van hero to zero zodra het in aanraking komt met zuurstof en licht. Door kristallen te gebruiken blijft de werking van vitamine C optimaal. Voeg ze toe aan je favoriete serum of moisturizer en je bent verzekerd van een ‘vers’ product mét effectieve werking. Je serum of dag- en nachtcrème geef je op deze manier ook nog eens een extra boost. Bye bye fijne lijntjes, hello glowing skin!

 

Pure C Mixing Crystals Vitamine C

 

Wil je graag meer weten welk Cosmedix serum nu specifiek voor jouw huid geschikt is? Laat het ons weten, onze huidspecialist voorziet je graag van een persoonlijk op maat gemaakt advies.


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »