Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Tips voor een stralende huid

Tips voor een stralende huid

Ouder worden willen we natuurlijk allemaal, maar als het even kan zonder de rimpels en huidveroudering. Zou er een manier bestaan om oud te worden zonder die rimpels? Niet helemaal! Maar… je kunt wel een hoop doen om je huid zo lang mogelijk jeugdig te houden. Hoe? Wij delen onze tips voor een stralende huid!

Zo krijg je een stralende huid!

Als je je eerste rimpel ontdekt, is dat wel even slikken. Toch zijn ze onvermijdelijk en geven ze je jouw gezicht expressie en uitstraling. We kunnen ons voorstellen dat je niet staat te dansen van blijdschap als deze eerste tekenen van huidveroudering opduiken. Laten we daarom beginnen met een eyeopener: het is onmogelijk om huidveroudering volledig tegen te gaan. De vraag is ook of je dat wel moet willen. Uiteindelijk draait het erom dat je lekker in je vel zit, ook als je velletje iets meer rimpels heeft. Zie het ook als een schilderij van je leven, iedere rimpel vertelt een verhaal dat je uiteindelijk bracht waar je nu staat.

Gelukkig zijn er genoeg tips en trucs voor een stralende huid. Dat maakt het ouder worden een stuk leuker!

Bescherm je huid tegen uv-straling

Wist je dat veel huidproblemen, zoals pigmentvlekken en rimpels ontstaan door uv-straling en zonschade? Het is makkelijk om je hiertegen te beschermen, dus zonde als je het niet doet! Gebruik voor een stralende huid altijd een dagcrème met SPF, ook in de winter. In de zomer kun je een speciale zonnebrandcrème voor het gezicht gebruiken. De zonkracht is dan sterker, dus heb je meer bescherming nodig.

Lees hier hoe je jouw huid echt goed kunt beschermen tegen de zon en andere straling.

Uv bescherming stralende huid

 

Gebruik de juiste huidverzorging

Dit lijkt een schot voor open doel, maar niets is minder waar. Veel vrouwen weten niet welke huidverzorging goed bij ze past en daardoor blijven ze maar door ploeteren met producten die hun huid niet goed doen.

Gebruik skincareproducten met de juiste concentraties werkstoffen, zoals vitamine C en E, Retinol, hyaluronzuur en fruitzuren. Deze zorgen voor een diepe verzorging en herstel, zodat jij weer een stralende huid krijgt! Weet je niet welk product goed bij je past? Vraag dan een persoonlijk skincare advies aan bij onze huidspecialiste Pascalle!

Creëer een gezonde leefstijl

Oogt je huid vermoeid, dof of grauw? Ga dan eens na hoe jouw leefstijl er op dit moment uitziet. Er zijn een aantal factoren waarmee je zelf direct invloed uitoefent op je huidconditie. Als je goed zorgt voor jezelf van binnenuit, zie je dat echt terug in een stralende huid.

Bij een gezonde leefstijl kun je denken aan:

  • Slaap voldoende;
  • Beweeg iedere dag minstens 30 minuten actief;
  • Rook niet;
  • Zorg voor voldoende ontspanning.

Eet gezond!

Je voeding is ook van grote invloed op je huidconditie. Met gezonde voeding kun je een enorm verschil én een stralende huid creëren.

Goede voeding bevat:

  • Groenten en fruit;
  • Vezels;
  • Goede vetten;
  • Eiwitten;
  • Weinig tot geen suiker;
  • Minimaal 1,5 liter water per dag.

Tip: heb je huidproblemen, zoals puistjes, onzuiverheden of een grauwe, doffe huid? Laat dan de melkproducten eens staan. Kijk wat het met je huid doet. Verbetert deze aanzienlijk? Dan kun je melkproducten voortaan beter vermijden.

Voor extra ondersteuning kun je voedingssupplementen gebruiken met antioxidanten, vitamines en mineralen.

 

Laat je huid door de huidspecialist onderhouden

We noemden een goede huidverzorging al als tip voor een stralende huid. Dit kun je uitbreiden door goed voor je huid te zorgen met een huidspecialist, die je een deskundig advies kan geven. Vervolgens gaat de huidspecialist aan de slag met gerichte behandelingen werken aan jouw huidverbetering. Dankzij bindweefselmassages, peelings, microneedling of zuurstoftherapie krijg jij weer een stralende huid!

Wanneer je deze tips opvolgt, zie je dat je huid weer meer gaat stralen. Met een gezond en gelukkig lijf word jij lachend en stralend ouder!

TIP! Sepai vindt jouw unieke huid belangrijk en biedt daarom skincare op maat. Stel jouw eigen product samen in onze shop.

 

 

The only thing that makes us all equal is the fact that we are all different.


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »