Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-

COSMEDIX FULL SIZE PURE ENZYMES MASKER T.W.V. €68 CADEAU!

Bij aankoop van Emulsion in combinatie met Cell ID ontvang je Pure Enzymes masker t.w.v. €68 cadeau! Het masker wordt automatisch aan je bestelling toegevoegd.

COSMEDIX

Page 1 / 3
Page 1 / 3

 

COSMEDIX DE NUMMER 1 KEUZE VOOR HET OPLOSSEN VAN HUIDPROBLEMEN

Cosmedix maakt een eenvoudige belofte: maximale resultaten leveren met verminderde irritatie. Cosmedix is wereldwijd de nummer 1 keuze in huidverbetering voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten.

 

Samengesteld met de meest veilige en effectieve werkstoffen is Cosmedix succesvol om elk huidtype of elk huidprobleem op te lossen. De huid wordt weer normaal en gezond. Dit alles zonder de huid te irriteren. 

 

De producten zijn tegelijkertijd in staat om de huid aan te zetten tot het produceren van huideigen elastine, voor versteviging van de huid, en collageen, voor het beschermen tegen rimpels.

 

COSMEDIX PRODUCTEN ZIJN CHIRAAL GECORRIGEERD

De intelligente producten van Cosmedix voor thuisgebruik zijn zo effectief omdat ze de ‘taal van de huid’ spreken. De producten zijn hiervoor chiraal gecorrigeerd. Dit betekent dat de werkstoffen uit de producten gezuiverd zijn en de huid de producten herkent. Hierdoor kunnen de gezuiverde en plantaardige werkstoffen direct worden opgenomen door de vele huidlagen. Daar waar ze daadwerkelijk iets voor de huid betekenen om de huid in balans te brengen en te herstellen.

 

GEEN IRRITATIE OF ALLERGISCHE REACTIES MET DE PRODUCTEN VAN COSMEDIX

Naast het minimaliseren op het risico van allergische reacties, ontstekingen of een indirect probleem, zoals voortijdige huidveroudering, heeft onderzoek aangetoond dat chiraal gecorrigeerde werkstoffen tot vier maal meer geconcentreerd zijn ten op zichtte van andere merken.

 

Hoewel de werkstoffen krachtig zijn, irriteren ze de huid niet. De bijzondere producten van Cosmedix geven al geweldige resultaten in weken in plaats van maanden, zonder downtime, roodheid of irritatie. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »