Gratis cadeautje bij bestellingen vanaf €150,-
Ontwikkel je eigen skincare routine met de producten van Cosmedix

Ontwikkel je eigen skincare routine met de producten van Cosmedix

 

Sinds 2020 shop je bij Skinz de producten van Cosmedix. Ik ben razend enthousiast over het merk en vertel je graag hoe je in nog geen kwartier per dag een fijne skincare routine ontwikkelt met Cosmedix!

 

Skincare van Cosmedix

Cosmedix bestaat sinds 1999 en de producten zijn allemaal op natuurlijke basis. Ze combineren de krachtige ingrediënten uit de natuur met de technieken van nu. Dit resulteert in skincare die goed is voor je huid en het maximale eruit haalt. De producten leveren mooie resultaten, zonder heftige bijwerkingen. 

 

Skincare routine met de producten van Cosmedix

Tijdens een online huidadvies of een bezoek aan Skinz in Echt adviseer ik je over de juiste producten voor jouw huid. De producten van Cosmedix laten snel resultaten zien. Je merkt al gauw verbetering in je huid en mocht een product niet helemaal aansluiten, dan kunnen we dat gemakkelijk aanpassen.

Veel vrouwen vinden een skincare routine veel ‘gedoe’. Wat nou als ik je vertel dat je maar een kwartiertje per dag nodig hebt om je huid grondig te reinigen en te onderhouden? Dat valt mee toch?

 

 

Ochtendroutine

Je begint je dag altijd met een grondige reiniging. Benefit Clean is een milde reiniger die je aanbrengt op een vochtig gezicht. Spoel de reiniger goed af met lauwwarm water en dep je gezicht voorzichtig droog met een zachte handdoek. Hierna bereidt je de huid voor op de volgende stappen met Benefit Balance. 

Breng vervolgens een crème aan die het vocht in de huid vast houdt, zoals Humidify. Deze dag- en nachtcrème geeft je huid een flinke vochtboost, helpt om de huidbarrière te versterken en ruikt ook nog eens heerlijk. Als afsluiter van de ochtendroutine meng je 1 pompje van Protect UV SPF 30 met 1 pompje van Radiance Serum. Deze combinatie beschermt je huid tegen schadelijke uv-stralen én geeft je huid een boost, dankzij de krachtige antioxidanten en peptides.

 

Avondroutine

In de avond reinig je je huid 2 keer. 2 keer? Yes, als je voor een echt schone huid gaat en een goede basis voor het aanbrengen van je huidverzorging, reinig je de huid 's avonds 2 keer. Dit noemen we een double cleanse.

De eerste reiniger is Purity Solution. Een reiniger op olie-basis waarmee je perfect make-up, SPF's en andere in vet oplosbare vuildeeltjes van je huid verwijderd. Hierna reinig je je huid met Benefit Clean of Purity Clean. Deze reiniger kies je op basis van je huidtype. Hierna breng je een toner aan; Benefit Balance of Purity Balance, waarna je huid perfect is voorbereid voor je avondroutine.

Nu breng je een serum aan. Afhankelijk van de behoeften van je huid kan dit een serum zijn wat werkt op je: vochtbalans, pigment, talgproductie, gevoeligheid, huidveroudering.

Breng daarna een laagje Humidify aan. That’s it! Als je huid niet te gevoelig is kan ik je in deze routine bijvoorbeeld ook een serum met retinol adviseren, dat bijdraagt aan de celvernieuwing en je huid een stralende, egale teint geeft.

Producten Cosmedix

Welke skincare routine past bij jou? 

Iedere huid is anders en heeft andere behoeften. Voor de een kan een serum met retinol (of vitamine A) te sterk zijn, waardoor de huid onrustig wordt. Voor de ander geeft het juist weer mooie resultaten. Het is daarom heel belangrijk om een deskundig advies te vragen aan een huidexpert. Ik kijk altijd goed naar je huidconditie en bespreek met je wat je leef- en voedingspatroon is. Als ik het totaalplaatje compleet heb geef ik je een advies op maat. De producten in jouw skincare routine dragen bij aan een gezonde, stralende huid! Lees hier de ervaring die mijn klant Bregje met Cosmedix heeft. 

 

PS heb je mijn blog met fijne anti-aging serums van Cosmedix al gelezen?


WebwinkelKeur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren en slaan ook data op voor advertentie personalisatie. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »